Om oss

Om Byggbetjänten

Vi ger dig offerter på allt inom bygg i Skaraborg, Östra Värmland, Örebro Län, Södra Dalarna samt Västmanland och hjälper dig att hitta rätt hantverkare när du vill bygga eller renovera något i ditt hem, stuga eller verksamhet. Vi parar ihop dig med rätt hantverkare, entreprenörer och leverantörer för just ditt behov och lämnar en kostnadsfri offert till dig inom 14 arbetsdagar. Du kan skicka dina önskemål i en samlad offertförfrågan, oavsett om du behöver hjälp med att renovera badrum, bygga altan, renovera kök, lägga nytt tak, byta fönster eller allt på samma gång.

Byggbetjänten.se är en samlingssida för vår egen koncern som innefattar sex hantverks- och byggföretag i Mellansverige som samarbetar med ett stort antal materialleverantörer och underentreprenörer. Med andra ord ser vi till att du får rätt kompetens på rätt plats och att våra arbeten alltid utförs enligt branschstandard. Vi har tagit fram ett trygghetspaket som gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med att anlita oss. Det innebär bland annat att vi alltid tecknar avtal med kund, utför egenkontroller för att förebygga fel och erbjuder byggstart inom fyra veckor från beställning.

Via Byggbetjänten.se kan du som besöker vår sida snabbt komma i kontakt med oss och bli prioriterad som kund, både med snabba återkopplingar, seriösa offerter och väl utförda hantverksarbeten inom rimlig tid. Du ska känna en trygghet som kund att vi tar ansvar för allt som har med arbetet att göra, inklusive garantier.