Avsvalkande vardagslyx

Dags att investera i en pool eller ett spabad? Vi kan lämna en komplett offert som inkluderar både material- och arbetskostnader. Vi jobbar med de flesta materialleverantörerna.

Pooler av hög kvalitet

Vi är Miami Pools återförsäljare i Skövde, Lindesberg och Karlskoga med omnejd. Hos oss kan du få hjälp att köpa och bygga pool av hög kvalitet. Vi erbjuder även service och reparationer av pooler, liksom hjälp med grävning och markarbete för poolbygge. Hos oss hittar du även poolkemikalier, bland annat Baquacil klorfri poolkemi, klor och produkter för vattenbalans och problemlösning.

Köp en svensk pool från Sveriges äldsta pooltillverkare
Miami Pool är en svensk pooltillverkare som funnits sedan 1967. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap erbjuder de dig en svensk pool av hög kvalitet, anpassade för det nordiska klimatet. Miami Pool är också Sveriges enda miljödiplomerade pooltillverkare. Med ett stort utbud av pooler finns det garanterat en pool för dig.

Miami Pool erbjuder nedgrävda pooler, ovanmarkpooler, rektangulära pooler, njurformade pooler och mycket mer. Alla Miami Pols pooler är tillverkade av stålplåt med en ytbehandling av Magnelis. Det gör att du kan känna dig trygg med att du får marknadens stabilaste poolstomme och en pool som kommer att hålla i flera decennier.

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV POOL ELLER SPABAD

Modell

Välj modell som passar era behov, lek, plask eller simma

Baddjup

135 cm passar de flesta, har man 150 cm så kommer alla under 175 cm ha munnen vid vattenytan eller under vattnet

Färg

Färg på liner påverkar utseendet

Poolstomme

Vår poolstomme, Miami Framework, är tillverkad av två millimeter tjock stålplåt med en ytbehandling av Magnelis. Magnelisbehandlingen gör att stommen har extremt hög motståndskraft mot korrision, något som gör vår stomme till marknadens mest hållbara. Detta är en klar fördel jämfört med andra poolstommar, till exempel sådana i trä som kan börja ruttna när de är nedgrävda i marken.  Alla våra poolmodeller är tillverkade med Miami Framework, så oavsett vilken modell eller storlek du väljer kan du känna dig trygg med ditt köp. Vår poolstomme är svensktillverkad och görs i Timrå.

Poolvärmare

Luftvärmepunp eller befintligt värmesystem

Poolskydd

Pooltak eller annat skydd så ingen kan ramla i poolen.

Rening

Klor, baquacill, saltklorinator eller något annat

Begär offert eller boka ett personligt besök

· Vi tecknar alltid avtal med kund
(T.ex. Hantverkarformuläret 2017 och Entreprenadkontrakt ABS 18).

· Vi återkopplar kund inom 48 timmar vid kontakt (vardagar).

· Våra hantverkare utför egenkontroller för att förebygga fel.

· Vi arbetar med ROT-avdrag och är uppdaterade på reglerna.

· Byggtiden löper oavbrutet tills färdigställande (sjukdom & leveranstider kan påverka).