Golv som håller måttet

Dags att lägga nya golv? Vi kan lämna en komplett offert som inkluderar både material- och arbetskostnader. Vi jobbar med de flesta materialleverantörerna.

För dig som går i tankar att byta ut ditt gamla golv

Vi har gedigen materialkunskap och hög kompetens inom golvläggning. Med yrkesskicklig och välutbildad personal kan vi genomföra alla typer av golvläggning, från heltäckningsmatta till parkett och våtrum.

Linoleum
Linoleumgolvet är både tåligt och slitstarkt med minimal miljöpåverkan eftersom det till 97% är uppbyggt av naturliga råvaror. Ett hållbart alternativ som är lätt att städa, och tack vare smutsavvisande yta och stark bindning mellan lagren i mattan behöver du inte oroa dig för slitage eller skador på ditt nya golv.

Parkett
När du vill ha ett tidlöst, klassiskt och levande golv är trägolv och parkett ett bra alternativ. Tack vare dess överlägsna värmeisoleringskoefficient passar trägolvet perfekt i kallare klimat och det gifter sig ofta bra med de flesta inredningar.

Plast-/Vinylgolv
Plastgolv är ett hållbart, vattentätt och ljuddämpande golv. Golvet är praktiskt, lättstädat och mycket tåligt, vilket lämpar sig bra i utrymmen med hög aktivitet. Finns i en uppsjö färger och mönster.

Textila golv
Om du är ute efter en inbjudande, varm, mjuk och ombonad känsla är textilgolv/textilmatta rätt val. Den här lösningen är vanlig i sovrum eller trappor och det finns ett stort utbud i olika designer att välja på. Mattan kan även verka akustikdämpande.

Våtrum
Alla våra medarbetare har GVK-behörighet för att arbeta i våtrum, vilket betyder att du kan vara säker på att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Vid eventuella försäkringsärenden gällande våtrum ska gällande branschregler har följts vid utfört arbete av våtrum, därför är det viktigt att anlita någon med rätt behörighet. 

Våtrumsmatta
En våtrumsmatta är hygienisk, praktisk och lättskött och finns i många färger och utföranden. Ett slitstarkt alternativ som passar barnfamiljen perfekt. Skyddar mycket bra mot fukt.

Kakel/klinker
Kakel och klinker är ett självklart val när du vill ha något klassiskt och stilsäkert. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer av kakel och klinkers som, precis som vi, är våtrumsbehöriga enligt GVK.

Leverantörer
Våra leverantörer på material till golv och väggbeklädnader är Tarkett, Forbo, Kiilto, Kakeldax, Pergo & Alloc

Begär offert eller boka ett personligt besök